OSTALO - ReaX Lab

OSTALO

INTEGRA BIOSCIENCES

SUSTAVI ZA USISAVANJE TEKUĆINE

Sustavi za uklanjanje otpadne tekućine na lagan, siguran i učinkovit način. Hidrofobni filter štiti integriranu vakuumsku pumpu od ulaska tekućine i kontaminacije.

VACUSAFE
SPECIFIKACIJA

Idealno rješenje za potpuno uklanjanje opasnih tekućina uz maksimalnu osobnu zaštitu. Ovaj sustav omogućava jednostavno i sigurno uklanjanje biološkog tekućeg otpada.

PREUZMITE BROŠURU

VACUSIP
SPECIFIKACIJA

Stolni sustav za uklanjanje malih volumena tekućine. Tih i kompaktnog dizajna, neovisan o vanjskom vakuumu, jednostavan za uporabu, dostupan je i u baterijskoj verziji.

PREUZMITE BROŠURU

VACUBOY
SPECIFIKACIJA

Prilagodljiv svakoj vrsti laboratorijskog posuđa, sadrži velik izbor raznih adaptera i prilagođava izvor vakuuma traženom sustavu.

PREUZMITE BROŠURU

STERILIZACIJA PLAMENOM

FIREBOY

Prijenosni sigurnosni Bunsenov plamenik sa automatskim paljenjem. Puni se plinskim kartušama ili spajanjem na izvor plina (propan/butan ili prirodni plin). Moguć je rad na baterije bez potrebe spajanja u električnu mrežu. Siguran za rad (DVGW certifikat) posjeduje i automatsko gašenje nakon vremena koje odredi operater. Jednostavno sučelje korisniku omogućava brz, siguran i lagan rad.

SPECIFIKACIJA

Dostupna su 2 modela:

FIREBOY PLUS se pokreće pomoću senzora, ima grafički zaslon, baterijski operativni modus rada i moguće mu je podesiti vrijeme rada.

FIREBOY ECO se pokreće pomoću nožnog ili stolnog prekidača.

PREUZMITE BROŠURU

FLAMEBOY
SPECIFIKACIJA

Prijenosni ručni Bunsenov plamenik s piezoelektričnim paljenjem. Opremljen je regulatorom veličine i temperature plamena te kompatibilan s različitim plinovima za gorenje.

PREUZMITE BROŠURU

PREUZIMANJA

Želite ponudu za određeni instrument, zanimaju vas aplikacije ili ste zainteresirani za ostale usluge koje izvršavamo? Kontaktirajte nas s povjerenjem, a odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.    Upit za