PROIZVOĐAČI

ADRONA

Tvrtka ADRONA specijalizirana je za laboratorijske sustave pročišćavanja vode zasnovane na tehnologiji reverzne osmoze i ionske izmjene.

Pogledajte sve proizvode

AGI

AGI – ASSAHI GLASSPLANT INC.  je renomirani japanski proizvođač laboratorijskog stakla. Preko 2400 kompanija u više od 27 zemalja svijeta koriste njihove proizvode u svojim laboratorijima te svjedoče o kvaliteti i polustoljetnoj tradiciji ove tvornice.

Pogledajte sve proizvode

ASTELL

Laboratorijski i industrijski parni sterilizatori/autoklavi, uređaji za pranje i dezinfekciju, sušionici staklenog i plastičnog laboratorijskog posuđa, industrijska ‘on line’ sterilizacija biološkog otpada, sustavi sterilizacije svih efluenata iz bolnica, istraživačkih laboratorija.

Pogledajte sve proizvode

BAODING SHENCHEN PRECISION PUMP CO.

Tvrtka specijalizirana za istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju peristaltičkih pumpi i druge precizne prijenosne opreme za mjerenje.

Pogledajte sve proizvode

BOLA

Laboratorijski pribor od visokokvalitetnih polimernih materijala, teflon PTFE, ETFE, PFE, cijevi spojnice, hladila, tikvice, čaše, boce štrcaljke.

Pogledajte sve proizvode

BÜCHI

Büchi rotavapori za laboratorijsku primjenu (rotacioni uparivači), industrijski evaporatori, sušenje raspršivanjem (Spray Dryer), kapsuliranje (Encapsulator), paralelni uparivači, “Flash” kromatografija, preparativna kromatografija (Pure), ekstrakcija (standardni Soxhlet, Twisselmann, kontinuirana ekstrakcija, vruća ekstrakcija i ekonomična ekstrakcija), Kjeldahl instrumenti (digestija/razaranje, destilacija, titracija), NIR uređaji za laboratorijsku i industrijsku on-line primjenu.

Pogledajte sve proizvode

DDS CALORIMETERS

Precizni kalorimetri za industrijsku, znanstvenu i edukativnu primjenu.

Pogledajte sve proizvode

EDMUND BÜHLER

Raznovrsne laboratorijske tresilice za miješanje, homogenizaciju, inkubaciju, uzgoj stanica u atmosferi zraka ili CO2, orbitalne ili horizontalne. Tresilice nosivosti do 75 kg. ‘Barrel’ tresilice za pivarsku industriju. Nosači za različite vrte laboratorijskog posuđa. Vibracijski mlinovi za stanice i tkiva. Vakuum vibracijski sistemi. Obrada metala, oprema za taljenje, legiranje, lijevanje, brzo hlađenje ‘quentching’ i toplinsku obradu.

Pogledajte sve proizvode

EDINBURGH INSTRUMENTS

Edinburgh instrumenti se koriste u širokom rasponu tržišta i primjena, uključujući: foto-kemiju, fiziku, proteinske analize, biokemiju, biofiziku, molekularnu spektroskopiju, dijagnostiku plazme, atmosferske studije i mnoge druge.

Pogledajte sve proizvode

FROILABO

Oslanjajući se na 100 godina iskustva, Froilabo se specijalizirao za proizvodnju laboratorijske opreme koja zahtijeva preciznu kontrolu temperature za pripremu i / ili čuvanje uzoraka.

Pogledajte sve proizvode

GIBERTINI

Instrumenti za enološku analizu: destilator, hidrostatska vaga, vinski analizator Winematic, termostatska kupelj, cirkulator za hlađenje i grijanje
Tenziometri
Analitičke vage, tehničke vage, mikro-vage, industrijske vage, vlagomjeri

Pogledajte sve proizvode

GRAM BIOLINE

Laboratorijski i medicinski hladnjaci i zamrzivači za čuvanje bioloških uzoraka, specijalni hladnjaci za čuvanje krvi, pripravaka od krvi i tkiva. Frižideri su u ATEX izvedbi, u skladu sa GLP i GMP regulativom. Temperaturni raspon od -86 °C do +20 °C

Pogledajte sve proizvode

GS GLOVEBOX SYSTEMTECHNIK

Izolatori, ‘glove box’, za farmaceutsku industriju, izolatori s inertnim plinom, od nehrđajućeg čelika, stakla ili pleksiglasa; izolatori za rad s radioaktivnim tvarima; izrađuju se prema nacrtu;
proizvedeni prema normi ISO 9001:2008; test propusnosti prem normi ISO 10648-2, Class 1;

Pogledajte sve proizvode

INTEGRA

Senzorski plamenici, plamenici za sterilizaciju, pipetori, automatske višekanalne pipete, 96- i 384-kanalni pipetori, peristaltičke pumpe, programabilne pumpe za razlijevanje podloga, sigurnosni aspiracijski sistemi, pribor za pripremu medija za kulture, autoklavi za pripremu hranjivih podloga, automatska linija za punjenje Petri posuda, sistemi za kultivaciju stanica.

Pogledajte sve proizvode

KRUSS

Proizvođač prvoklasnih instrumenata za površinsko ispitivanje – jedinstvena kombinacija proizvoda i znanstvenih savjeta. Kombinacija instrumenata i visokokvalitetnih savjeta učinili su Kruss svjetskim liderom na području ispitivanja površinske napetosti i mjerenja naponske površine.

Pogledajte sve proizvode

LABO INC.

Precizne temperaturne vodene kupelji i cirkulatori, s grijanjem i hađenjem za temperaturni raspon od -80 °C do +200 °C. Ekonomični, pouzdani, robusni.

Pogledajte sve proizvode

LAMY

Vodeći francuski proizvođač laboratorijskih i industrijskih viskozimetara i reometara.

Pogledajte sve proizvode

MANTECH

Vodeći proizvođač automatskih titracijskih sistema. Jedini proizvođač titratora ovjeren od strane US EPA. Automatsko određivanje BOD, KPK, mutnoće. Automatska titracija TAN/TBN prema normi ASTM D2896. Analitika pitkih voda prema US EPA/EN/DIN normama. Software u skladu sa 21 CFR 11.

Pogledajte sve proizvode

MARTIN CHRIST

Laboratorijski i industrijski liofilizatori. Centrifugalni vakuum koncentratori.

Pogledajte sve proizvode

MMM GROUP

MMM djeluje diljem svijeta kao jedan od vodećih pružatelja sustava u službi zdravlja od 1954. godine. S punim portfeljem proizvoda i usluga koji se odnose na sterilizaciju i dezinfekciju u bolnicama, znanstvenim institutima, laboratorijima i farmaceutskoj industriji, MMM se postavio kao ključni proizvođač na njemačkom i međunarodnom tržištu.

NOVASINA

Prenosivi i laboratorijski instrumenti za određivanje aktiviteta vode. Prenosivi i industrijski instrumenti za određivanje relativne vlažnosti i odgovarajućih parametara. Instrumenti za određivanje diferencijalnog tlaka.

Pogledajte sve proizvode

OPTIKA ITALY

Optički mikroskopi, standardni, stereomikroskopi, invertni, lupe, kamere za mikroskope, polarimetri, refraktometri, edukativna oprema za škole i fakultete.

Pogledajte sve proizvode

PRO SCIENTIFIC

PRO Scientific je globalni lider u proizvodnji homogenizatora za laboratorijske i industrijske potrebe. PRO homogenizator može homogenizirati različite vrste materijala kao što su tkiva, biljke, hrana, tlo, kozmetika i mnogi drugi.

Pogledajte sve proizvode

SENTEK

Sentek pruža senzore i rješenja za precizno mjerenje i upravljanje vodom tla i dinamici saliniteta. Koristi se u velikom rasponu aplikacija. Proizvodi Sentek stekli su međunarodnu vjerodostojnost među istraživačkim agencijama i komercijalnim poduzećima.

Pogledajte sve proizvode

SIGMA

Centrifuge, mikrocentrifuge, laboratorijske centrifuge, centrifuge s grijanjem i hlađenjem.

Pogledajte sve proizvode

SYSTEA S.P.A

Talijanski proizvođač opreme za oceanologiju, on-line praćenje parametara (nutrijenata) u moru, biokemijski analizatori, enološke opreme.

Pogledajte sve proizvode